Hopp til innhold

Sommerprogrammet

images/application3.png

Vi skal ta del i Bouvet sitt sommerprogram for 2024, hvor vi ser etter tre designere og en utvikler. Gjennom programmet ønsker vi å tilby studenter en god blanding av faglig utvikling, nettverksbygging, sosialt og moro.

En sommerjobb hos oss er for deg som ønsker erfaring og ikke minst muligheten til å sette teori i praksis. Dere vil få tett oppfølging fra erfarne designere og utviklere fra Olavstoppen og Bouvet som vil kunne bistå med råd og veiledning. 
Vi ønsker at dere skal vise oss hva dere kan og ikke minst, lære masse! Hvem vet, kanskje det leder til en jobb etter studiene.

Søk her

images/application5.png

Hvem er du?

Vi ønsker å treffe dedikerte og nysgjerrige studenter innen design og utvikling som har lyst til å bidra til betydningsfulle produkter, tjenester og opplevelser.

Designere

Du studerer gjerne design, interaksjonsdesign, tjenestedesign eller produktutvikling og er motivert til å skape gode brukeropplevelser! Vis oss gjerne noen prosjekter du har jobbet med gjennom studietiden eller på si, hvor vi ønsker at du vektlegger metoder brukt for å løse utfordringen.

Utviklere

Du studerer informatikk, web programmering eller informasjonsvitenskap. Utfordre oss gjerne dersom du mener du har kompetanse vi ikke kan gå glipp av. Du har interesse for teknologi og er motivert til å utvikle produkter med fokus på gode brukeropplevelser.

Personer som diskuterer i et møterom

Hvordan er søknadsprosessen?

Vil du bli med i sommerprogrammet så send oss en CV, portefølje og søknad som forteller oss litt om hvem du er og hvilke fagområder du ønsker å jobbe med. Kanskje driver du på med et prosjekt på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden din, eller i porteføljen.

Vurderinger kjøres fortløpende og intervjuer vil skje i våre lokaler eller på teams. Søknadsfrist er satt til 15 oktober, men blir utvidet ved behov til alle plasser er besatt.

Hvor lenge varer programmet?

Sommerprogrammet går over 6 uker fra ca. midten av juni til slutten av juli, 2024. Nøyaktige datoer kommer så snart det er klart. For å delta i programmet må du kunne jobbe alle 6 ukene fra vårt kontor i Stavanger.

Du kan lese mer om programmet på Bouvet sine sider, her

Søk her