Hopp til innhold

← Hjem

Hvordan →

English

Olavstoppen

Gjennom design og utvikling løser vi problemer og skaper nye muligheter sammen med våre oppdragsgivere. Ved hjelp av kunnskap og nysgjerrighet utvikler vi produkter som har en positiv innvirkning på mennesker og samfunn.

Folk som jobber på kontoret

Vår felles drivkraft er gleden over å bidra til betydningsfulle produkter, tjenester og opplevelser. Olavstoppen består av rundt 50 designere, utviklere, rådgivere, problemløsere, prosjektledere, tenkere, relasjonsbyggere … ja, i det hele tatt, et allsidig miljø som til sammen kan by på en god porsjon kunnskap og engasjement.

Siden oppstarten i 2010 har vi kunnet vise til gode resultater og solid økonomi. Olavstoppen er et heleid datterselskap av Bouvet ASA, noe som gir oss trygghet, fleksibilitet og styrke til fortsatt vekst og utvikling.

Hvordan takler vi utfordringer?

Mennesker er forskjellige – også når det kommer til utfordringer! Noen foretrekker å observere, andre utfører og så har du de som utfordrer og planlegger med et tydelig og definert mål. I møte med en utfordring, er det ofte summen av ulike perspektiver som skaper god innsikt og verdi. Derfor består teamene våre av personer fra ulike fagfelt, med et bredt samlet erfaringsgrunnlag.

Med design og utvikling under samme tak, har vi det beste utgangspunktet for å bygge løsninger der de to fagfeltene spiller på lag og styrker den totale leveransen.

Design og utvikling

Vi er et stort miljø av designere og utviklere som jobber i tverrfaglige team. Vi oversetter strategiske forretningsmål og brukerbehov til produkter som gir verdi for mennesker og samfunnet vi lever i. Dette krever godt designhåndverk der mønsterbygging og historiefortelling står sentralt.

Et åpent, lidenskapelig miljø med delingskultur ligger til grunn for innovasjon og sikrer at vi hele tiden ligger i forkant. Vi streber alltid etter å levere kode som er lett å lese og enkelt kan tilpasses et hurtig utviklingsløp.

Bildet viser folk som sitter i et møterom

Våre verdier

Glede

Det ligger mye motivasjon og glede i å få bidra til løsninger som hjelper andre. Vi etterstreber det gjennomførte og gjennomtenkte – og gleder oss over gode resultater.

Respekt

Først innsikt – så utvikling. En felles respekt for fag, folk og klode gir motivasjon til å skape løsninger med positiv innvirkning på menneskers liv.

Kunnskap

Kunnskap driver oss videre – både som enkeltindivider og fagmiljø. Både bred og spiss kompetanse er verdifullt i møte med varierte behov og en verden i stadig endring.

Våre kunder

Oppdragene våre spenner vidt og inkluderer løsninger for verdens smarteste elbillader, verdens første flytende vindpark og et banebrytende system for droneteknologi og maskinlæring.