Faroe Petroleum – intranett, apper og kartløsning

Nytt intranett med tilhørende apper. Faktasider som viser kartdata og kombinerer ulike kilder. Integrasjon mot ArcGIS og intuitivt grensesnitt gir et unikt verktøy for sluttbrukerne.

Faroe-intranett-macbook-2000

Intranettet er basert på SharePoint 2013 og inneholder moduler for formidling av nyheter og informasjon fra avdelinger og andre interne team. Løsningen er «on premise», men den støtter mulig migrering til Office 365. Grensesnittet har responsivt design, slik at det tilpasser seg forskjellige enheter og skjermstørrelser.

Løsningen ble utviklet i samarbeid med Bouvet. I prosjektperioden 2013-2015 utviklet vi også SharePoint 2013-apper for aksjekurser og olje- og gasspriser.

I tillegg har vi utviklet «Fact pages». Faktasidene er basert på SharePoint 2013 og henter og viser data fra mange ulike kilder, inkludert ulike SharePoint-lister, PostgreSQL-databaser og eksterne webservices. Løsningen kan integreres med ArcGIS for kart, og gir dermed kartfunksjonalitet.

Faktasidene bruker Business Connectivity Services i SharePoint 2013 for å kommunisere med eksterne datakilder og gjøre alt innhold søkbart. Søk- og drill down-funksjonalitet på tvers av alle datakilder er en integrert del av løsningen. Dette, kombinert med tett integrasjon mot ArcGIS og intuitivt brukergrensesnitt, gjør faktasidene til et unikt verktøy for sluttbrukerne.

Faroe Petroleum er et uavhengig olje- og gasselskap med fokus på lete-, avgrensnings- og produksjonsmuligheter i Norge og Storbritannia.