Mobilapp for easee

Olavstoppen har laget mobilappen som styrer laderobotene til Easee. Vi er utrolig stolte av å samarbeide en av regionens mest spennende bedrifter. 

Easee har som visjon å forme fremtidens strømnett. De startet denne reisen med å bygge verdens smarteste laderobot for elbiler. Denne laderen gir en sømløs opplevelse som folk lett forelsker seg i, så det er ikke rart at de tar bransjen med storm!

Tre lokale gründere startet easee i 2018. De holder til i Stavanger, og både utvikler og produserer laderobotene i Norge. Siden oppstart har de hatt en eventyrlig vekst og spredt seg til flere land.

Sammen med Easee bygget vi mobilappen til laderobotene. Med denne appen kan folk styre og overvåke laderobotene, enten de er hjemme eller på farten. Vi bidro med vår design- og utviklingskompetanse til å lage en app som tilfredsstilte de skyhøye kravene Easee har til kvalitet og brukeropplevelse.

Resultatet er en skikkelig bra app som har blitt lastet ned tusenvis av ganger til både Android og iOS. Hver dag brukes appen av tusenvis av mennesker. Brukere elsker den. Og, sist vi sjekket hadde den 4,3/5 i omtale!

Vi jobber fortsatt sammen med Easee med forbedringer og ny funksjonalitet i appen.

Fremtiden er elektrisk!

[Teknologier: Flutter, Azure]