Fremtidens butikkløsning

Vi hjalp EM Software Partners åpne nye markeder og møte tøffere konkurranse ved å skape en produktserie for fremtidens butikksystem.

EM Software Partners leverer butikkdatasystemer og tjenester til butikker og varehus i hele Norden. Noen av de mest kjente kundene deres er Elkjøp, Power, Session, og Soundgarden.

De har drevet med dette i over 20 år, og leverer et av landets mest brukte butikkdatasystem, ElGuide. Et system som blir daglig brukt av 650 butikker.

EM Software så at bransjen begynte å vise mer konkurranse. Samtidig stiller folk høyere krav til brukeropplevelse enn før, og forventer at løsningene skal kunne brukes når som helst. hvor som helst. EM Software Partners så dette som en mulighet til å løfte produktene de tilbyr inn i fremtiden.

Sammen skapte vi Embark. En produktserie av flere spesialiserte apper som gjør butikkdrift enda mer effektiv, og enklere. Vi laget apper for kassasystem, varetelling, og ordrehåndtering.

Olavstoppen var med på hele produktutviklingen. Fra konsept, merkevarebygging, visuelt uttrykk, og UX design, til utvikling og implementering. Vi jobbet tett sammen, og nøt godt av EM Software Partners sin lange erfaring og dype domenekunnskap.

Embark bidrar til å endre produkt- og markedsstrategi for selskapet gjennom å åpne opp muligheter i SMB-markedet. Et tidligere urørt marked for EM Software. De kan nå tilby produkter som fremstår enda mer attraktive og gir økt konkurransekraft, både for store og små kunder.

[Teknologier: Flutter, Elguide]